Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Wera piękne z was dziewczyny u nas tez świeci słoneczko na potege i jak na złośc Olivier śpi i czekam jak sie zbudzi by popędzić na spacerek dziewczyny a ja mam znów pytanko bo zauwazyłam ze mój synio bardziej upodobał sobie prawa strone,oczywiście śpi raz z jednej a raz z drugiej ale nawet jak go kłade na brzuszku to jak podnosi główke to przekreca ja lekko na bok czy to normalne czy cos jest nie tak????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Wera to Ci pieknie rośnie córa mój tez na poczatku duzo przybierał i raz nawet w 3 dni przybrał 300g a teraz na tydz 130g przybiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,dzieki
Wera,Julka na poczatku przybierala 400 na tydzien. A teraz180-200
marzenie,Julka tez bardzo pozno zaczela podnosic glowke w pozycji na brzuszku. I tez przekrecala w jedna strone.Mimo,ze trzymala sie sztywno, to jak ja kladalam na brzuchu to ledwo ja odrywala od podloza. I wlasnie miala 3 miesiace. Dopiero w 4 miesiacu zaczela podnosic wysoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
czyli Aga ikke stres???? hehe bede nadal z nim ćwiczyć i zobaczymy efekty bo na razie to nie aż tak sie złości jak go kłade na brzuchu że masakra przewaznie kłade go na swoim brzuchu ale po jakimś czasie i tak wpada w nerwy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dokladnie Powiem Ci szczerze,ze ja prze 1 miesiac to wcale nie kladlam jej na brzuchu. Lezala czesto na mnie. W ogole spala codziennie tak a ja razem z nia Do 5 miesiaca nie lubila lezec na brzuchu i strasznie sie denerwowala. Ale teraz umie sie turlac i sama sie kladzie i bawi zabawkami. Nie zmuszalam ja do niczego. Jak plakala to nie kladlam. I wszystko jest ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzien dobry mamuśki ale dzisiaj pięknie na dworze marzenie masz racje ikke stres wera super fotki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
dzien dobry Monia
marzenie,jak z nia cwiczylam to kladlam ja na swoich kolanach. Tak mi powiedziala fizjoterapeutka. wtedy nie plakala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No ja tez przez 1 miesiąc nie kładłam go na brzuchu i tez nigdy nie spał w tej pozycji zaczełam dopiero w 2 miesiacu i tez ćwiczymy na kolanach i nosze go też w pozycji na "tygryska" na rękach i wtedy troszke dzwiga główke i jest spokojniejszy ale po takim noszeniu to rece opadają hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA JAK IDZE RACZKOWANIE JULCI? BO OSKAROWI CORAZ LEPIEJ DLA DOMINIKA MIAŁAM CHODZIK SZYBKO ZACZĄŁ CHODZIĆ BO MIAŁ NIE CAŁE 10 MIESIECY I ŚMIGAŁ ZE HEJ DLA OSKIEGO KUPIŁAM PCHACZA NO ALE JESZCZE ZA WCZESNIE ZEBY GO PROWADZAC Z PCHACZEM W CHODZIKU MYSLE ZE BY DAŁ SOBIE RADE TYLKO RÓZNE SA OPINE NA TEMAT TYCH CHODZIKÓW HMMM?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Jak smaruje Viktorie na pleckach po kapaniu i jest na brzuszku to wtedy bardzo zaczyna gadac
W ogole jak na brzuszku jest to sie rozgadana robi a glowke bardzo wysoko podnosi. Wiec to zalezy od maluszka pewnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok